ICT Consultant – Den Haag (werkgebied: Nederland)

De organisatie

Onze opdrachtgever is expert op het gebied van ICT. Vanuit diverse locaties in Nederland werken de collega’s dagelijks aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. De gebundelde kennis, ervaring en slagkracht als groep stelt hen in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken. Door de lokale aanwezigheid geven zij de klanten persoonlijke aandacht en zijn ze nauw betrokken bij hun business.

Functie omschrijving

Als ICT-consultant werk je zowel op een van de kantoorlocaties als bij klanten op locatie. Je ontwerpt, beheert, onderhoud en implementeert zelfstandig infrastructuren van MKB tot Enterprise omgevingen. Ook participeer je regelmatig in projecten van veelal virtuele en Cloud georiënteerde IT-infrastructuren en bestaan je werkzaamheden uit o.a. ontwerp, beheer, migratie, implementatie. Daarnaast deel je regelmatig je kennis met collega’s tijdens technische sessies, interne trainingen of via een blog.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van Microsoft (Cisco, Citrix en VMWare is een pre);
  • Goede kennis van projectmanagement en beheersprocessen zoals ITIL/Prince2;
  • Certificering in Microsoft 365 is een absolute pre;
  • De klant staat voor jou altijd centraal en je bent oplossingsgericht;
  • Je bent analytisch sterk en kan goed gestructureerd werken;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat krijg jij?

De visie en portfolio van de organisatie zijn volledig gericht op het leveren van geweldige ICT aan de medewerkers van de klanten. Eindgebruikersgeluk (user happiness) staat bij hen centraal in wat ze beloven en doen. Tevreden medewerkers zorgen namelijk voor tevreden klanten. Een veilige werkplek, betrouwbare toegang en hybride platforms vormen zijn daarbij de basis voor de dienstverlening!

Daarnaast krijg je ook gewoon een prettige en informele werkomgeving: geen personeelsnummers, stropdassen en ingewikkelde hiërarchie, maar wel onderling respect, humor en de sfeer van een familiebedrijf. Daarbij komt een passend salaris, variabele beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, laptop en telefoon.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Stuur je CV en motivatie naar info@vdfrecruitment.nl.