Senior ICT Medewerker – omgeving Uden

De organisatie

Onze opdrachtgever is een IT dienstverlener in de regio Uden die regionaal diensten verleent aan organisaties met minimaal tien werkplekken. De missie van deze organisatie is het helpen van klanten om de juiste keuzes te maken op het gebied van ICT en de uitvoering hiervan. De medewerkers zijn erop gericht om het optimale uit de ICT bij de klant te halen zodat zij zich op hun ‘core business’ kunnen richten.

De functie

Ben jij meer dan alleen een Systeembeheerder? Zoek je meer uitdaging en diversiteit? Ben jij extreem klantgericht en ben jij goed in het oplossen van problemen? Kijk je daarbij niet alleen naar de vraag van de klant, maar ook naar de oorsprong van de vraag? Ben je een doorzetter met een gezonde dosis ambitie? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Als Senior ICT Medewerker vervul je een rol als 1e of 2e lijns aanspreekpunt bij incidenten en structurele problemen op het gebied van de technische infrastructuur, het netwerk en de servers. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van veiligheid, stabiliteit en optimaal functioneren van de ICT infrastructuren zodat er een optimale service wordt geleverd waarbij de klanttevredenheid centraal staat. Je zoekt actief naar mogelijkheden voor de klant om het meest optimale resultaat uit ICT te halen. Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën. Daarnaast werk je met standaard gereedschap om klantsystemen te monitoren en te beheren. Je werkt in een klein team waarbij wordt gedacht in oplossingen die zijn gebaseerd op realistische ambities. Hierbij maak je gebruik van de meest vooruitstrevende technieken.

Vereisten

  • Een afgeronde ICT opleiding;
  • Aantoonbaar MBO/MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van ICT;
  • Werkervaring binnen een soortgelijke organisatie is een pré, maar de organisatie leidt je ook graag op;
  • Kennis van Hyper-V of een andere virtualisatie oplossing is een pré;
  • In staat om technische oplossingen te vertalen naar gewone mensentaal;
  • Beschikt over eigen visie en weet kansen te pakken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • In bezit van een rijbewijs B is een pré;
  • Je bent bereid je continu te ontwikkelen.

Jij krijgt

Onze opdrachtgever is een informele en open organisatie met korte communicatielijnen. Zij zorgen voor goede werkomstandigheden en geven je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak.


Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar info@vdfrecruitment.nl.