Senior .NET Developer – regio Nijmegen

De organisatie

Onze opdrachtgever is een digital agency dat vorig jaar pas ontstaan is, maar met het doel Nederland te veroveren. Zij bouwen webshops, maken maatwerk apps en proberen bij alles wat ze doen de ultieme User Experience aan de digitale producten mee te geven.

Functie omschrijving

Gave projecten, mooie klanten, leuke collega’s, en nog veel meer! Als goede .NET developer heb je vast eindeloos veel vacatures voorbij zien komen waarin iedereen hetzelfde belooft. Waarom het bij onze opdrachtgever anders is, dat leggen we je graag uit.

Onze opdrachtgever is een digital agency dat vorig jaar pas ontstaan is, maar met het doel Nederland te veroveren. Zo ver zijn ze nog niet, maar iedereen die bij hen werkt wil een bijdrage leveren aan die doelstelling. Er worden nieuwe en innovatieve ideeën geboren omdat ze naar elkaar luisteren en elkaar beter willen maken. Als Senior .NET Developer ga je hier een hele grote rol in spelen. Je brengt door jouw ervaring namelijk een nieuwe kijk op zaken mee, waar je het huidige .NET Team mee kan inspireren. Als technical lead bij projecten neem je de kartrekkersrol op je, waardoor je aan de basis staat van de oplossingen die ze als bedrijf bouwen.

Deze oplossingen zijn heel uiteenlopend. De ene keer is het een maatwerk-applicatie voor een ziekenhuis waarmee je de kwaliteit van de zorg verbeterd, de andere keer een ingewikkelde configuratie voor een grote reisorganisatie. Die diversiteit maakt het (dat vinden ze ten minste zelf) heel leuk om bij hen te werken.

Functie eisen

Omdat we op zoek zijn naar een Senior .NET Developer die het team en de projecten naar een hoger niveau kan tillen, zoeken we iemand met een paar jaar ervaring. Iemand die op andere plekken heeft laten zien over de juiste skillset te beschikken en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren.

In de praktijk betekent dit dat een hoop van onderstaande punten op jou van toepassing zijn:

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als .NET developer en je bent uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in .NET-land.
 • Je hebt ervaring met Azure en Azure DevOps
 • Je hebt ervaring met agile development (scrum is een pré)
 • Je hebt ervaring met technieken als HTML, Sass, SQL Server, Node.js en GIT
 • Je kan andere developers aansturen en motiveren

Dat je goed in je werk bent vinden we natuurlijk belangrijk, maar het moet ook een beetje gezellig zijn! Hopelijk ben je dus ook nog eens een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van de organisatie: kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

Wat krijg jij?

We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Alleen op die manier kan je het beste uit jezelf halen. We proberen dan ook zo goed mogelijke arbeidsvoorwaarden voor je te creëren, zoals:

 • Een goed salaris dat past bij je niveau;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een flexibele indeling van je werkweek;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling (inclusief opleidingsbudget!);
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Een eigen kroeg met bierbrouwerij (echt waar!);
 • En een gezamenlijke lunch, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Stuur je CV en motivatie naar info@vdfrecruitment.nl.